وي افزود: به نظر من دقيقاً به دليل وجود اين گونه تبليغات منفي در کشورهاي اروپايي عليه ايران، نمايندگيهاي ايران در خارج و از جمله انگليس بايد با توسعه فعاليت خود به گونهاي عمل کنند تا با ورود جهانگردان بيشتري به ايران و مشاهده مطالب غير واقعي رسانهها، اندکي از حجم تبليغات منفي عليه ايران کاسته شود.
وي با ياداوري اينکه در کشور انگليس تنها در شهر لندن براي جهانگردان انگليسي ويزاي سفر به ايران صادر ميشود، پيشنهاد کرد براي تسهيل ورود گردشگران انگليسي به ايران در چند شهر ديگر اين کشور نيز دفتر نمايندگي صدور ويزاي ايران داير شود.
يکي ديگر از جهانگردان انگليسي که به اتفاق همراهان خود طي مدت 13 روز از جاذبههاي شهرهاي تهران، زنجان، تکاب، شيراز، يزد، اصفهان و کاشان ديدن کرده بود ظرفيتهاي گردشگري کشورمان را بسيار بالا توصيف کرد و گفت: البته براي جهانگرداني که به قصد تفريح به ايران سفر کنند جاذبههاي زيادي وجود ندارد، اما در بعد فرهنگي، تاريخي و اقليمي ايران مملو از قابليتهاي گردشگري است که ميتواند چشم هر بينندهاي را به خود خيره کند.
وي يادآور شد: در مدت 13 روز حضور در ايران و بازديد از اماکن تاريخي و باستاني هشت شهر اين کشور و همچنين ارتباط بسيار نزديک با مردم شهرهاي بازديد شده، هيچگونه ناامني را مشاهده نکرديم که اين مسئله کذب بودن تبليغات رسانههاي غربي مبني بر عدم امنيت در ايران را ثابت ميکند.
گفتني است که پنج گردشگر انگليسي در خاتمه يادآور شدند: تلاش خواهند کرد در فرصتي مناسب دوباره به ايران سفر کنند./115
انتهای پیام/